Calcul astrograma online GRATIS | Cursuri Astrologie | Astrograma personalaCalcul astrograma online GRATIS


Calculare astrograma personala online (GRATUIT)

Aceasta sectiune este pentru a-ti calcula online astrograma personala, selecteaza si introdu datele tale de nastere.

La City of Birth (Locul nasterii) introdu localitatea in care te-ai nascut si gaseste-o in lista care apare sub, vor aparea propuneri de localitati iar tu trebuie sa selectezi localitatea ta. Daca nu gasesti localitatea ta, introdu numele unei localitati mai mari din apropiere.

Toate informatiile in urma acestui calcul gratuit al astrogramei natale, sunt doar pentru a-ti face o idee legata de diferitele aspecte ale astrogramei, separat (netinand cont de interpretarea umana facuta de un astrolog a aspectelor dintre ele).

Ascendentul este simbolizat prin AC în timp ce planetele şi zodiile cu simbolurile lor le ai aici:

Pentru a avea parte de o analiza de astrograma personala complexa si profunda, personalizata, care sa rezulte intr-un profil psihologic complet, astrograma este necesar sa fie studiata de catre un astrolog cu experienta. Comanda apasand click aici o astfel de interpretare.

Invata sa interpretezi o astrograma cu toate elementele ei, intr-un mod structurat, apasand click aici pentru a te inscrie la cursurile de Astrologie ale profesorului astrolog Daniel Iepure.


Dacă ai orice întrebări legate de calcularea astrogramei poţi să ne scrii un comentariu sau să ne scrii pe pagina noastra de Facebook.


IconIconIconFollow Me on Pinterest

Articole de astrologie

Contacteaza-ne

astrology.daniel@gmail.com
Telefon: 0736871087