Astrologie Spirituală | Astrologie Spirituala - Astrograma personala cu astrolog Zoltan VeresAstrologie Spirituală

-> Vrei să te cunoşti mai bine, să afli mai multe despre tine şi potenţialităţile tale? ->  Click aici!

-> Eşti într-o perioadă în care nu ştii încotro să te îndrepţi? -> Click aici!

Ştiinţa astrologie pe care o predăm şi o practicăm noi nu îţi prezice viitorul ci te ajută să ajungi unde îţi doreşti, de unde eşti acum. Îţi revelează potenţialităţile tale unice şi influenţele astrale care te pot ajuta în deplină conformitate cu liberul tău arbitru. 
Zoltan Veres este unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi şi profesori de astrologie din România. Are mai mult de 1000 de astrograme/consultaţii astrologice la activ şi colaborări la nivel internaţional. Apariţii la:

Testimoniale:
"E un astrolog cu experienta, ce stie cum sa descopere potentialul ascuns al unei fiinte si sa o ajute sa si-l dezvolte. Iti poate spune cum sa abordezi anul in curs intr-un mod eficient, ajutandu-te sa intelegi cum sa ajungi la o transformare mai profunda a fiintei. E un astrolog complet."
Dana .V

"Am peregrinat la mai multi astrologi de-a lungul timpului, insa ce mi-a placut si l-a diferentiat cel mai mult pe Zoli fata de ceilalti, a fost abordarea sa plina de caldura si intelegere, menita sa imi ma deschida sufletul nu doar fata de aspectele pozitive din astrograma mea, cat si fata de "colturile ascutite" care mai necesita slefuire. Zoli, iti multumesc esti genial!" 
Alex S.


IconIconIconFollow Me on Pinterest

What's Hot

Datele firmei:

IMPERIA DEI TB SRL
Selimbar, judet Sibiu
C.U.I. 32276412
J32/845/2013

Contacteaza-ne

georgian@astrologie-spirituala.com