Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma personalaAstrologie Spirituală
Bun venit în lumea magică a Astrologiei Spirituale!

Astrologia 
pe care o predăm şi o practicăm noi nu îţi prezice viitorul ci te ajută să ajungi unde îţi doreşti de unde eşti acum.  Îţi revelează potenţialităţile tale unice şi influenţele astrale care te pot ajuta în deplină conformitate cu liberul tău arbitru. 

Astrologia pe care o promovăm este una spirituală, evoluționistă, care ține cont de sufletul omului și lecțiile acestuia în această lume, și pornește întotdeauna de la o premiză evolutivă: că omul aspiră spre a fi mai bun, mai armonios, sau chiar mai aproape de Dumnezeu.

Astrologia pe care o promovăm este un instrument de reconectare a omului cu Dumnezeu (cu Sursa, cu Armonia de ansamblu a Universului, cu Totul).

Astrologia pe care o promovăm nu are de-a face cu horoscopul și cu niciun fel de generalizare. Ea se îndreaptă exclusiv către unic, către individ, și din această cauză are rezultate excepționale la fiecare aplicare a ei.

Astrologia pe care o predăm şi o practicăm tinde să reînvie tradiția de secole și milenii a acesteia, fără denaturări, pentru a-i valorifica principiile și legile ei spirituale în modul cel mai autentic și de asemenea cel mai util și precis.

Testimoniale:


... stiti sa va adaptati la nivelul intelectual al fiecaruia (felul in care vorbeati cu fiecare) si stiti sa luati omul indiferent de caracter, oferiti informatia exact asa cum o percepeti si nu ii dati o forma asa inofensiva si dulce.”
I.R.A.

M-ai ajutat sa imi dau seama de multe lucruri si m-ai facut sa cred in astrologie! Mi se pare un subiect fantastic...
R.B.


Astrologie pentru tine:

Pentru multi oameni astrologia inseamna horoscop zilnic sau “prezicerea viitorului”. Astfel, consultand un astrolog profesionist se vor astepta sa primeasca raspunsuri la  intrebari precum “cand imi voi gasi jumatatea?” sau  “voi castiga la loto?”.  Ceea ce multi nu stiu este faptul ca astrologia este, in realitate, o stiinta spirituala, avand ca scop autocunoasterea profunda atat a mintii cat si a sufletului si care ne poate ajuta sa ne intelegem in profunzime fiinta noastra.

Ceea ce ne propunem noi este sa le aratam oamenilor ce inseamna cu adevarat astrologia si aplicabilitatea acesteia in viata de zi cu zi, cum se pot folosi de astrologie pentru a se cunoaste si intelege mai bine atat pe ei cat si evenimentele din viata lor. Astfel, va punem la dispozitie produse precum consultatii si analize astrologice si cursuri de astrologie in cadrul Scolii ”Astrologie Spirituală”.

Speram ca prin intermediul produselor pe care le oferim si a informatilor puse la dispozitie pe site-urile noastre sa le aducem  oamenilor o alta perspectiva asupra astrologiei, care sa se apropie cat mai mult de ceea ce inseamna in realitate si anume o stiinta spirituala.

Cu drag,
Echipa Astrologie Spirituala


IconIconIconFollow Me on Pinterest

Articole de astrologie

Contacteaza-ne

astrology.daniel@gmail.com
Telefon: 0736871087