Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma personalaAstrologie Spirituală
Astrologia 
pe care o predăm şi o practicăm noi nu îţi prezice viitorul ci te ajută să ajungi unde îţi doreşti de unde eşti acum. 

Îţi revelează potenţialităţile tale unice şi influenţele astrale care te pot ajuta în deplină conformitate cu liberul tău arbitru. 


Testimoniale:
"E un astrolog cu experienta, ce stie cum sa descopere potentialul ascuns al unei fiinte si sa o ajute sa si-l dezvolte. Iti poate spune cum sa abordezi anul in curs intr-un mod eficient, ajutandu-te sa intelegi cum sa ajungi la o transformare mai profunda a fiintei. E un astrolog complet."
Dana .V

"Am peregrinat la mai multi astrologi de-a lungul timpului, insa ce mi-a placut si l-a diferentiat cel mai mult pe Zoli fata de ceilalti, a fost abordarea sa plina de caldura si intelegere, menita sa imi ma deschida sufletul nu doar fata de aspectele pozitive din astrograma mea, cat si fata de "colturile ascutite" care mai necesita slefuire. Zoli, iti multumesc esti genial!" 
Alex S.

Astrologie pentru tine:
Pentru multi oameni astrologia inseamna horoscop zilnic sau “prezicerea viitorului”. Astfel, consultand un astrolog profesionist se vor astepta sa primeasca raspunsuri la  intrebari precum “cand imi voi gasi jumatatea?” sau  “voi castiga la loto?”.  Ceea ce multi nu stiu este faptul ca astrologia este, in realitate, o stiinta spirituala, avand ca scop autocunoasterea profunda atat a mintii cat si a sufletului si care ne poate ajuta sa ne intelegem in profunzime fiinta noastra.

Ceea ce ne propunem noi este sa le aratam oamenilor ce inseamna cu adevarat astrologia si aplicabilitatea acesteia in viata de zi cu zi, cum se pot folosi de astrologie pentru a se cunoaste si intelege mai bine atat pe ei cat si evenimentele din viata lor. Astfel, va punem la dispozitie produse precum consultatii si analize astrologice insa si cursuri de astrologie in cadrul Scolii de Astrologie Sirius.

Speram ca prin intermediul produselor pe care le oferim si a informatilor puse la dispozitie pe site-urile noastre sa le aducem  oamenilor o alta perspectiva asupra astrologiei, care sa se apropie cat mai mult de ceea ce inseamna in realitate si anume o stiinta spirituala.

Cu drag,
Echipa Astrologie Spirituala


IconIconIconFollow Me on Pinterest

Articole de astrologie

Datele firmei:

IMPERIA DEI TB SRL
Selimbar, judet Sibiu
C.U.I. 32276412
J32/845/2013

Contacteaza-ne

georgian@astrologie-spirituala.com
Telefon: 0744459592