May 2011 | Cursuri Astrologie | Astrograma personalaTuesday, May 31, 2011

Saif Al-Adel, noul lider Al-Qaeda si astrograma SUA

În data de 17 mai 2011, s-au vehiculat rapoarte care spuneau că Al-Qaeda și-a desemnat pe unul din geniile militare, Saif Al-Adel, ca noul șef, respectiv lider interimar”

Din câte îmi dau seama nu se vor opri niciodată... nu vorbesc de musulmani aici, ci de autoritățile americane, care probabil își pregătesc următoarea lovitură undeva prin lume și sunt nevoiți să pregătească ceva teori noi și motive pentru a-și apăra cazul.

Bazându-mă pe tranzitele planetelor peste astrograma SUA, ziua respectivă este sub semnul provocărilor pentru a face alegeri importante.

Este o astrogramă mai specială, unde toate aspectele (până la Pluto) sunt doar sextile și cuadraturi... Exceptând revoluția lui Saturn care ar putea pune acest popor în fața unor situații pe care au refuzat să le înțeleagă de-a lungul timpului, tranzitele nu aduc nimic altceva decat sextile și cuadraturi, simbol al faptului că alegerea este în mâinile lor, că deși se află sub o presiune enormă, liberul arbitru ar putea fi o șansă spirituală dacă l-ar folosi cu discernământ.

Este o energie provocatoare, revoluția lui Saturn (mai ales în această poziție retrogradă) activează toată karma pe care SUA a făcut-o în alianțe și parteneriate, punând reflectoarele pe aspectele nerezolvate din trecut, iar cuadraturile împing la limită oamenii pentru a învăța ce înseamnă adevăratele valori  (lecția planetelor care se află în Taur deja) și adevărata independență și luptă pentru libertate (de la planetele care încă sunt în zodia Berbecului).

În același timp sextilele (intr-un mod interesant trimise către aceleași planete ca și cuadraturile, doar că în altă configurație) aduc grația divină și șansele spirituale date de Dumnezeu pe care le putem fructifica doar printr-o alegere conștientă.

Sunt foarte curios legat de acest subiect ce va mai urma, o să urmăresc să analizez momentele și persoanele implicate în acest proces, deoarece mi se pare fascinant cum umanitatea și diferitele națiuni evoluează, se zbat și câteodată cad dacă nu pot sa treacă peste propriile limitări.

Toate imperiile lumii au avut un sfârșit destul de dureros după ce și-au ”demonstrat” ”supremația” lor, așa că deschideți-vă ochii, și dacă vedeți ce se petrece, poate le deschideți și celorlalți...
[Citeste in continuare...]


Friday, May 20, 2011

Aston Kutcher l-a răsturnat pe Charlie Sheen: Nu este de mirare

Privind tranzitele lor încep să cred in astrologie :), deoarece este evident că Charlie trece prin una din cele mai dificile perioade din viața lui, iar Ashton beneficiază de niște influențe care îi oferă multă susținere.

Tranzitul lui Saturn peste casa a 12-a în astrograma lui Charlie este considerat unul din cele mai dificile tranzite ale lui Saturn, pot să vă spun că poate demola tot ce ai crezut vreodată, iar dacă ai o stare de abandon și nu îți pierzi direcția spirituală, poate să transforme radical viața ta spre o înțelegere mult mai profundă a tuturor aspectelor ei... dar dacă nu ai o abordare spirituală, aduce evenimente care scutură toată ființa, încercând să te trezească spre cele mai profunde adevăruri ale tale. Pe lângă efectul acestui tranzit, în astrograma lui Charlie Saturn tranzitează și planeta Venus, care este guvernatorul casei a 12-a în harta lui natală, astfel efectul devenind aproape triplu...

Tranzitele lui Ashton sunt mult mai blânde, mai ales din partea lui Saturn, care  îi oferă în această perioadă foarte multă răbdare și puterea de a-și materializa ideile și visele cu ușurință. Deoarece nu cunoaștem ora nașterii, nu putem face presupuneri legat de tranzitele peste case, dar find date trigoanele lui Saturn în tranzit cu Soarele, Luna și Mercurul natal, putem fi siguri că cel puțin patru din cele doisprezece case beneficiază de aspectele pozitive oferite de Saturn.

Oricum, sunt sigur că ne vom distra de minune, energia lui Ashton, compus în special din energie de Vărsător (Soare, Lună, Mercur și Venus în zodia Vărsătorului), condimentat de Nodul ud în Berbec și Jupiter în Gemeni, îi oferă toată spontaneitatea, originalitatea și deschiderea pentru a fi un actor de comedie foarte apreciat.

Charlie, deși este puțin mai serios și mai profund ca și tipologie (Soarele în Fecioară, Martele și Ascendentul în Scorpion), totuși are darul de a impresiona oamenii prin acel Mercur în Leu, Nodul Sud și Luna în Săgetător, având și susținerea lui Venus în zodia Balanței pentru orice înseamnă artă. Mijlocul Cerului și Mercur în Leu, aduce acea apariție și manieră de a vorbi pe care o cunoaștem cu toții, mai teatral  și dramatic, și mișcarea lui specifică de sprânceană vine cu siguranță tot de acolo...

Cu toții ne-am distrat bine cu acești doi actori, și sunt convins că o să râdem în continuare, amândoi sunt nilte artiști excepționali dincolo de configurația astrogramei lor natale, sau mai bine zis cu tot ce au ei în  astrogramă... poate dacă ar fi mai atenți și la tranzitele lor, le-ar fi mai ușor să știe dinainte provocările majore din viețile lor...
[Citeste in continuare...]


Monday, May 16, 2011

Mu'ammar al-Qadhafi, cunoscut ca Gaddafi si adevarul despre Libia

Am primit ieri un email, care puțin m-a șocat, iar eu când sunt șocat de obicei încep să studiez pentru a înțelege mai bine lucrurile...

Mailul se numește ”Adevărul despre Libia”, și spune foarte pe scurt câteva lucruri despre cum sunt lucrurile în această țară sub conducerea acestui dictator însângerat Gaddafi, care se presupune că își chinuie poporul și țara pe care o conduce...

Vă citez mailul aici:
LIBIA-  Ce nu va fi publicat de masmedia niciodata 

Citeva <fapte> despre dictatorul,insingerat Gadafi,care isi chinuie poporul.

-Poporul Libian primeste credit fara dobinda
-Elevii primesc salariul mediu al acelei profesii,pe care o invata.
-Daca cineva nu-si gaseste de munca statul ii da salariu ca si cum ar lucra.
-Tinerii casatoriti primesc casa gratis de la stat.
-Orice tinar libian daca se inscrie la orice facultate din lume,primeste 2500 euro de la stat plus intretinere + o masina.
-Masinile sint vindute la pret de fabrica.
-Libya nu are datorii fata de nimeni in lume.
-Invatamintul si spitalizarea sunt gratis.
-25% din populatie are facultate.
-Pe strazi nu sint cersetorii,toata lumea are locuinta.
-15 centi costa o paine.

Nu e de mirare ca pentru cei ce conduc lumea asta din umbra, Libya e o <problema>.

Gaddafi nu a fost de acord cu dobinzile mari aplicate de Banca Mondiala. Deci e dictator. Libya  a fost  o tara L I B E R A  asta-i adevarul despre razboiul din Libya.”


Vă puteți imagina că mi-a stârnit interesul, așa că am început să studiez... acesta este un link de pe Youtube (în engleză) cu câteva interviuri revelatoare:

, iar pornind de la următorul link (tot în engleză Adevarul despre Libia), puteți găsi o mulțime de informații despre ce se petrece în Libia...

Revenind la astrologie…

Astrograma natală a lui Gaddafi este una intersantă, pe lângă energia enormă de tip gemeni de care dispune (Soarele, mercur, Jupiter, Saturn și Uranus), aspectul uimitor este că toate tensiunile din astrogramă sunt date de planetele transpersonale, ceea ce înseamnă că undeva în profunzimea lui există o nevoie acută de a integra tot ce face într-o imagine mai largă, și orientarea lui spre a conduce masele nu este întâmplătoare.

Adevărul este că Luna în Berbec și conjuncția lui Marte cu Pluto poate să aducă o fire relativ războinică uneori, dar cu Martele în Rac, tot ve face este pentru a proteja pe cei care îi sunt apropiați, iar în cazul lui cu siguranță nu este vorba de familie, ci mai degrabă de întreaga țară.

Deoarece nu cunoaștem ora nașterii, nu o să fac presupuneri legat de aspecte mai complexe, dar vă recomand să studiați mai mult despre subiectul Libia, în cazul în care vreți să dați la o parte vălul ignoranței, și să vedeți puțin mai departe decât vă lasă mass-media.

Trăim vremuri interesante... oricine care poate vedea dincolo de egoul sau mărunt, de viețile noastre individuale, își dă seama că lumea se pregătește de o transformare... o curiozitate divină poate să ne aducă salvarea și chiar să ne reveleze ființa superioară din noi, care este dincolo de schimbările care vor urma... Dumnezeu să ne dea înțelepciunea, pacea și iubirea pentru a reuși...
[Citeste in continuare...]


Saturday, May 7, 2011

Astrograma 11 septembire 2001 vs. 11 septembrie 2011 - O noua oportunitate de transformare

Am tot citit tot felul de informații de pe Internet despre evenimentele din septembrie 2001, majoritatea ajungând la concluzia că tot ce s-a întâmplat atunci a fost regizat de guvernul american, că toate indiciile, datele, imaginile, mărturiile, totul duce la concluzia că era teoretic, tehnic și uman imposibil de crezut că lucrurile s-au întâmplat așa cum au fost ele prezentate în mass-media.

Puteți să vă documentați legat de asta pe internet în cazul în care ați crezut tot ce ați văzut la televizor, măcar pentru a vedea și cealaltă parte a monedei, pentru a vedea despre ce este vorba în această societate modernă bazată pe controlul total.

Un motiv bun pentru a face asta ar fi chiar influențele astrale din 11.09.2001, căci tranzitele suprapuse peste harta natală a Statelor Unite spuneau ceva de genul: treziți-vă și vedeți cu ochii voștrii ce înseamnă libertatea, dintr-o perspectivă total diferită... o să detaliez în următoarele paragrafe această concluzie...

Deoarece au trecut 10 ani de la acele evenimente, și sunt multe amenințări legat de uciderea lui Osama bin Laden, am verificat și tranzitele pentru 9 septembrie anul acesta, să văd ce au pregătit astrele pentru acea zi...  am descoperit niște similarități interesante...

Să începem cu 11.09.2001...

În acea zi a fost o aliniere interesantă a planetelor în tranzit peste harta natală a SUA. Pluto pe ascendent, în opoziție cu Saturn pe descendent, Uranus în conjuncție cu Lilith, ambele peste Luna din harta natală în casa a 3-a, Neptun în tranzit peste Nodul Sud, și Jupiter în tranzit peste Soarele și Jupiter natal în casa a 8-a respectiv a 7-a...

Pluto pe ascendent transformă radical modul de manifestare față de exterior, este ca o renaștere, iar cu Saturn pe descendent, acest lucru poate fi declanșat de evenimente legate de cei cu care suntem destul de apropiați. În acest caz chiar din partea asociaților, partenerilor, dându-ne seama că lucrurile nu sunt chiar așa cum am crezut...

Aceeași confuzie este generată de conjuncția Lilith-Uranus peste Luna natală în casa a 3-a, conducând către trezirea tuturor fricilor subconștiente, furia, revolta, agitația, toate manifestate brusc în mintea oamenilor, în comunicare și în circulația informațiilor.

Înțelegerea libertății, ce înseamnă respectarea propriei libertăți și a libertății celorlalți, modul în care trăim libertatea în manifestare, toate acestea sunt cutremurate din temelii de conjuncția în tranzit peste Lună (fiind în zodia Vărsătorului), și amplificate și de tranzitul lui Neptun peste Nodul Sud...

Judecând după Nodul Sud în Vărsător, libertatea are o înțelegere destul de superficială în suconștientul american, iar tranzitul lui Neptune peste acest punct poate să deschidă ochii către iluzia acestei libertăți, asupra faptului că deși pare o libertate să acționeze cum vor ei (doar să ne gândim la toate războaiele pornite în numele păcii, intervenția în politica internă a diverselor țări), dar toate acțiunile noastre au consecințe, dacă noi acționăm cum vrem (fără a ține cont de niște legi divine, care ține de ascendentul acestui popor în zodia Săgetătorului ), trebuie să acceptăm și modul altora de a acțion....

Cu Jupiter care părăsește casa a 7-a, și Saturn și Nodul Nord intrând în această casă, grația divină se mută într-un alt domeniu, iar diplomația rămâne să își dea testul de maturitate, răbdare și autodisciplină, test dublat de conjuncția lui Jupiter cu Soarele natal (în casa friciilor și a morții), amplificând egoul la maxim, iar prin cuadratura lui Jupiter cu Saturn natal, lasându-l fără control.

În mod normal, acest gen de configurație ar trebui să trezească masele către o înțelegere mai profundă a libertății interioare, și nu la război cu inamici care există doar pentru că noi ni-i facem dușmani...
Maica Tereza a spus la un moment dat: ”Am fost rugată o dată să particip la demonstrații anti-război. Am spus că nu voi face așa ceva niciodată, dar în momentul în care aveți o manifestare pro-pace, o să fiu acolo.”

Aceasta este înțelepciunea care ar putea să oprească toate uciderile... un război împotriva terorismului este tot un război, doar că este justificat legal... după care avem parte de mai mult din ceea ce am pornit...

Momentul 11.9.2011...

De data aceasta configurația este diferită, dar lecția este aceeași: revoluția lui Saturn pe casa a 11-a (casa libertății și a fraternității) activează toată karma care a fost ignorată legat de această casă... Luna natală este tranzitată din nou, de această dată de Neptun, și ca atare iluziile legate de libertate revin la actualitate... Uranus (planeta libertății, fraternității și revoluțiilor) trimite cuadratură către Jupiter și Venus, ambii benefici fiind împinși la limită în regăsirea libertății lor adevărate...

În tot acest timp, Pluto în tranzit stă în opoziție cu Soarele, Jupiter și Venus, arătând că soluția pentru  a găsi echilibrul și de a ieși din acest joc al puterii este prin acceptarea voinței divine, prin alchimizarea veninurilor din sufletul acestui popor.

Ceea ce este foarte special legat de acel moment este că planetele transpersonale se află într-o poziție puternică în relația cu planetele personale, împingând la maximum necesitatea orientării către o perspectivă mai largă, spre a vedea dincolo de individualitățile mărunte, chiar și ca o țară... raportat la o planetă, un popor este ca o ființă umană raportată la un popor... iar efectul transformării unui individ poate duce gradat la transformarea întregii umanități... cu pași de bebeluși la început ca apoi să învățăm să mergem...

Vă recomand un film foarte frumos și inspirator:  “Omul care planta copaci”. 

(aici găsiți varianta în engleză, sunt sigur că există tradus și subtitrat, vă rog cei care aveți informați de asta să lăsați un comment pentru ca și ceilalți să poată beneficia de el ).

Acest film este un exemplu extraordinar, despre ce poate realiza o singură ființă umană cu efort și aspirație către un ideal... și nu este vorba despre a duce războaie împotriva a ceva, ci despre a transforma lumea pas cu pas...
[Citeste in continuare...]


Wednesday, May 4, 2011

Astrograma Papa Ioan Paul al Doilea - Calea unui Sfant

Cu toate că nu sunt catolic, eram curios să văd cum arată astrograma natală a cuiva, care a câștigat admirația și adorația a milioane de oameni, cineva care chiar și după moartea lui reușește să adune lumea, fiind un simbol viu al credinței.

Papa Ioan Paul II are o astrogramă natală interesantă, este a cuiva care este sub o continuă tensiune lăuntrică, într-o căutare permanentă de a crește, deorece nu există altă soluție pentru a elimina această tensiune.

Există foarte multă energie de Taur în astrograma lui, Soarele, Mercur, Venus, și chiar Nodul Sud sunt în această zodie, Nodul Sud în conjuncție cu Mercur și Venus ne arată o viață trecută (deși din câte știu catolicismul nu este de acord cu această idee), în care el s-a bucurat de plăcere și bogăție, poate aceasta este unul din motivele pentru care în această viață a ales calea unui sfânt, dar nu pe calea ascezei, ci pe o cale mult mai implicată în lumea materială.

Celălalt motiv este Jupiter și Neptun pe Mijlocul Cerului, toate în zodia Leului, ambii cuadratând Mercur și Venus, împingându-l spre a-i conduce pe ceilalți în căutarea unui ideal. Jupiter în Leu vine cu un potențial spiritual imens de a fi un model pentru ceilalți, iar conjuncția cu neptun duce această aspirație la un nivel mai înalt, idealistic, și ambii fiind în conjuncție cu Mijlocul Cerului, aceste aspecte de dinainte devin cea mai înaltă aspirație a ființei lui. 

Cuadraturile trimise de Neptun și Jupiter aduc multă tensiune lăuntrică, amintind tot timpul de misiunea lui, iar cuadraturile de la Saturn, trimise către Luna și Soarele lui îl forțează să crească continuu, cu multă răbdare și austeritate.

Cuadraturile liu Neptune și Uranus trimise către planetele personale au grijă ca să își amintească de imaginea mai mare, globală, iar când cineva are aspirația de a-l cunoaște pe Dumnezeu, aceste planete nu îl lasă nici o clipă să uite de această perspectivă  de dincolo de individualitate.

Ascendentul lui în zodia Balanței l-a ajutat să dezvolte diplomația și echilibrul necesare pentru a aduce atâția oameni împreună, chiar și după moartea lui.

Nu știu dacă este un sfânt sau nu, și cine ar fi în măsură să judece acest lucru în afară de Dumnezeu, dar cu siguranță a fost o ființă umană remarcabilă, care a realizat multe de-a lungul vieții, și a suferit mai mult decât majoritatea, din cauza problemelor de sănătate.

Dumnezeu să îl ajute pe calea lui, oriunde ar fi în acest moment...
[Citeste in continuare...]


Monday, May 2, 2011

Osama Bin Laden - Astrograma unei legende

Am devenit curios de configurația astrogramei natale ale lui Osama bin Laden, căci cu puțin ajutor din partea mass-media, cumva a reușit să devină o legendă.

Conform Wikipedia, s-a născut pe 10 martie 1957, în Riyadh, Arabia Saudită, nu se cunoaște ora nașterii, așa că mă rezum la analiza planetelor din astrograma lui natală.

Fiind născut în zodia Peștilor, având Venus și Mercur tot în această zodie, este evident un idealist, fiind dispus la orice sacrificiu pentru a realiza acest ideal, dar ca orice natură de Pești, s-ar putea să nu înțeleagă foarte bine sensul divin al sacrificiului, iar la nivel uman acest lucru se traduce des în atitudine extremă, dogmatică, mai ales că el are și Nodul Sud și Marte în zodia Taurului, este bine doata cu încăpățânare și rezistență la orice care ar putea încerca să îl scoată din convingerile lui.

Saturn în Săgetător ne arată o karmă din trecut, care și ea este legată alături de energia de Pești, de această atitudine nobilă de a lupta pentru o cauză, pentru dreptate și pentru convingerile proprii. Să nu uităm totuși că vorbim despre Saturn, ceea ce înseamnă că el în viețile trecute  a înțeles greșit semnificația adevărului, încercând să convingă pe toți ceilalți (chiar și cu forța) de propria cauză și propriile dogme. În această viață avea șansa de a corecta acest lucru, dar se pare că și el, ca celelalte ființe umane, era urmărit de greșelile trecutului, și pus în situația de a le depăși printr-un efort personal.

Cuadraturile pe care Saturn le trimite Soarelu, lui Venus și Mercur, sugerează un o anumită lipsă de control și lipsă de maturitate în energia lui de Pești, iar cuadratura trimisa Lunii de Jupiter ne arată o tensință spre lipsa de discernământ lan nivel emoțional în a-și asculta propriile impulsuri inconștiente. Deși Luna pe cuspidă și Jupiter în Fecioară ar putea să îi aducă o înțelegere mai profundă, chiar inspirații angelice, receptivitatea lor este de multe ori greșit folosită.

Lilith în Vărsător aduce influențe de a înțelege libertatea la un nivel extrem, oscilând între o completă indiferență și extremismul revoluționar, dar adevărata înțelegere a libertății interioare rămâne o lecție de învățat în ambele cazuri, iar a învăța ce înseamnă cu adevărat să îi ajuți pe ceilalți poate fi o lecție dură pentru un Lilith în Vărsător.

Deși el poate fi doar o invenție a guvernului american, ca și personalitate, astrograma lui natală furnizată de aceeași oficialități, se potrivește perfect cu profilul pe care media i l-a creat lui Osama bin Laden.

Ceea ce este interesant, este că o parte din compasiunea, grija față de ceilalți și nevoia de a lupta pentru o cauză înaltă, care sunt reflectate de astrograma lui  natală, se pot percepe dacă ne conectăm puțin la această ființă umană, dincolo de acțiunile extreme care i-au fost atribuite.

Dacă Osama bin Laden este un mit, sau un revoluționar adevărat, probabil nu o să știm niciodată, deoarece nu poate avea nimeni încredere în mass-media, dar cu siguranță profilul lui astrologic se potrivește perfect cu profilul psihologic pe care oficialitățile l-au creat pentru el.
[Citeste in continuare...]


Sunday, May 1, 2011

Momentul nuntii regale dintre Kate Middleton si Printul William - Analiza astrologica

Cei care au ales momentul pentru nuntă, au ales un moment interesant, aflat sub inluența a trei factori majori (neștiind ora nașterii lui Kate, o să luăm în considerare doar poziția planetelor): tranzitele pentru Prințul William (născut pe 21 iunie 1982, zodia Racului) și pentru Kate (născută pe 9 ianuarie 1982, zodia Capricorn), și astrograma momentului nunții, toate dintre ele prezentând o perspectivă destul de provocatoare.

Atât William cât și Kate trec printr-o perioadă sub influența puternică  tranzitelor lui Saturn, care poate materializa aspirațiile unei orientări mature spre menirea spirituală, sau testele îcărcăturilor karmice pentru ultimii 29 de ani, în funcție de nivelul de maturitatea celor doi.

Prințul William este în mijlocul unei perioade destul de critice, numită revoluția lui Saturn (despre aspectele acestui tranzit puteți citi în articolele de mai demult), după ce Saturn a trecut recent peste Marte (ceea ce este de bine, deoarece putea să capete o anumită maturitate și experiență legat de propria energie masculină), dar Saturn fiind guvernatorul casei a 7-a (casa căsătoriilor) îi cere atenție maximă referitor la comportamentul lui relațional. Saturn în tranzit este retrograd, și toate acțiunile lui referitor la mariaj, relații stau sub semnul acestui aspect care poate aduce multe dificultăți. 

Astrograma lui natală este complet lipsită de cuadraturi, deci s-ar putea să aibă un fel de a fi mai superficial, relaxat, fără prea mult stres sau tensiuni lăuntrice, iar revoluția lui Saturn (în Balanță, pe casa a 3-a) să îi aducă la suprafață karma inconștientă care este legată de această ignoranță.

Kate de asemenea are o perioadă interesantă legat de tranzite, atât Soarele, cât și Luna din astrograma ei natală primește cuadraturi de la Saturn și Jupiter, ducând la o pierdere de energie atât la nivel vital, sufletes și ca și energie feminină, cât și la o manifestare lipsită de răbdare, maturitate și discernământ în această perioadă. 

Asta în sine nu ar fi o problemă, este doar un test prin care trecem cu toții de-a lungul vieților noastre, dar deoarece nu cunoaștem ora nalterii, nu știm exact influențele lor pe plan relațional pe termen lung.

Astrograma momentului și locului nunții este de asemenea una interesantă  din perspectiva astrologiei elective.
Soarele, guvernatorul ascendentului momentului în Leu, este într-o poziție rezonabilă, nu este nici în demnitate, nici în detriment, primind doar un trigon, ceea ce pentru început ar fi bine, dar considerând faptul că este vorba de o nuntă, sunt aspecte care necesită atenție.

Elementul principal nu foarte pozitiv este că guvernaturul casei a 7-a, Saturn (deși este în exaltare în Balanță), este retrograd, și nu primește nici o conjunctură benefică, ceea ce din punct de vedere al energiei începutului  nu este un semn bun. În cel mai bun caz o să fie nevoie dmeult efort pentru a face lucrurile să meargă, da nu este recomandat să începem ceva cu guvernatorul retrograd.

Al doilea aspect este că Luna are doar un singur aspect, conjuncția cu Uranus, Luna mergând spre acesta, Uranus fiind considerat malefic în astrologia electivă. Acesta poate însemna multe lucruri, dar cel puțin putem să ne așteptăm la shimbări bruște și neașteptate pe termen lung în această căsnicie...

Concluzii
Ca și concluzie, momentul căsătoriei lor nu este printre cele mai bune momente pentru a face acest gen de pas, le-ar putea aduce multe influențe nedorite pe termen lung, cu un efort foarte mare pentru a le depăși.

Căsătoria este un act care leagă karma a doi oameni, și activeză karma pe care au făcut-o ei împreună în alte vieți... este o acțiune care necesită foarte mare atenție la ceea ce își asumă cei doi prin acest act de magie... de obicei nu prea sunt atenți oamenii...

Prima condiție pentru o căsătorie după părerea mea este iubirea, și iubirea poate depăși absolut orice, nu contează cât de dificilă este situația. Grația divină ne poate ajuta chiar și în momentele în care iubirea noastră se termină, și dacă noi cerem asta, și ne poate aduce înapoi fercirea și binele...

Totuși, nu ar trebui să uităm că suntem ființe umane, sub influența propriei naturi umane, a slăbiciunilor și tentațiilor proprii, și că ar trebui să ne ajutăm cel puțin prin a ține cont de influențele astrale și să beneficiem de ele la maxim, pentru binele nostru... prin alegerea conștientă a influențelor astrale benefice ca și energie a începutului, ne putem salva de la multe chinuri, care altfel nu erau necesare, dacă nu chiar de niște lucruri rele care altfel puteau fi evitate...

Dumnezeu să îi binecuvânteze pe cei doi noi căsătoriți, Prințul William și Kate și să îi ajute să treacă cu bine și aspirație toate testele din viețile lor, și astfel să aibă parte de fericire și să fie un model spiritual pentru ceilalți.
[Citeste in continuare...]


IconIconIconFollow Me on Pinterest

Articole de astrologie

Contacteaza-ne

astrology.daniel@gmail.com
Telefon: 0736871087