Program Astrograma Personala Online + Tutorial | Cursuri Astrologie | Astrograma personalaMonday, February 7, 2011

Program Astrograma Personala Online + Tutorial

Dupa intelegerea diferentelor dintre diferite produse de astrologie de pe internet(horoscop zilnic care tine cont doar de zodia in care va este Soarele sau interpretari astrologice gratuite automatizare si interpretarile astrologice spirituale, profunde), va pot spune ca cea mai buna metoda de a intelege o astfel de astrograma personalizata, este studiind propria voastra astrograma si astrograme ale cunoscutilor si invatand sa le descoperiti aspectele astrologice ale celorlalti prin ele. 

Puteti sa calculati astrograme natale folosind diferite aplicatii online, insa orice astrolog va prefera sa foloseasca un program pe care il poate configura asa cum doreste, pentru a putea folosi aceleasi date cu setari diferite si sa poata sa schimbe intr-un timp util de la o informatie astrologica la alta care e necesara in interpretarea astrogramei.

De exemplu, daca vreau sa stabilesc mai exact ora nasterii unei persoane, sau sa studiez tranzitele, am nevoie de un program cu care sa pot face asta repede si sa va schimbarile in timp real, iar acest lucru nu e posibil cu orice program de astrologie pe care il gasim online.

Pe langa asta, daca studiez o astrograma relationala, deobicei deschid 4 astrograme, a lui, a ei, sinastria si astrograma compusa, lucru care e greu de facut online, mai ales daca vrei sa schimbi anumite setari in program pentru a da un raspuns mai promp intrebarii celui care a venit la consultatie.

Pentru a va da o idee legata de complexitatea unei astrograme natale, vreau sa impartasesc cu voi, metoda de baza pentru calcularea ei, cu un program de astrologie gratis numit Astrolog32. Puteti sa il downloadati si sa il folositi asa cum doriti. Aici aveti adresa de unde il puteti de download: http://www.orionsoft.cz/astrolog32/en/view.asp?page=downloads.htm.

Va rog sa cititi si instructiunile de instalare, o sa trec peste acea parte si va vor arata direct in program, cum puteti sa va completati propria astrograma.

Deocamdata avem doar versiunea in engleza:
Iti place articolul? Shareuieste-l cu prietenii pe:

IconIconIconFollow Me on Pinterest

Articole de astrologie

Contacteaza-ne

astrology.daniel@gmail.com
Telefon: 0736871087