Cadouri in functie de zodie: Cadouri pentru barbati Leu si pentru femei Leu | Cursuri Astrologie | Astrograma personalaMonday, January 24, 2011

Cadouri in functie de zodie: Cadouri pentru barbati Leu si pentru femei Leu

Vreau sa va ajut cu cateva idei legat de surpriza pe care o pregatiti lui/ei, luand in considerare energia dominanta din astrograma natala, nu zodia Soarelui, desi pentru unii ar putea fi aceeasi.

Sper ca aceste sfaturi va vor ajuta pentru cumpararea cadourilor chiar daca nu sunteti neaparat interesati de astrologie.

Leu ca energie dominanta

Pentru o energie de tip Leu, totul vorbeste despre respect, imaginea increzatoare si o vointa personala puternica.


Astfel, orice care ii face sa se simta importanti, sa le imbunatateasca imaginea in fata altora o sa fie potrivit ca si cadou.

Barbat din tipologia Leului

Barbatii din aceasta categorie sunt personalitati puternice, cu o vointa de nezdruncinat de a-i impresiona pe ceilalti prin personalitatea lor.

Un avion particular cu o limuzina ar fi perfect pentru cadou, dar un costum rafinat, un ceas de mana impresionant sau un portofel sofisticat ar fi lucruri pe care de asemenea le-ar aprecia un Leu.

Poate ceva diploma jucausa, acordata pentru cel mai bun tata, iubit, prieten, sau orice pentru care el se apreciaza, desi ar face pe toata lumea sa zambeasca, pentru el ar fi totusi un motiv de mandrie.Femei din tipologia Leului


Daca ar fi bijuterii, ar trebui sa fie  aur cu diamante… sau cel putin ar trebui sa straluceasca asa cum face aurul si diamantele, astfel facand-o pe ea stralucitoare. 

O rochie care o face sa arate uluitor este fundatia potrivita pe care sa construiti o seara perfecta, iar un set sofisticat de machiaj ar face-o sa devina mai colorata si magica.

Orice care ar face-o sa se simta regina casei de asemenea o sa implineasca sarcina de a o face fericita. Argintaria, paharele de cristal, suporturile de lumanari luxuriante sunt cateva din optiunile de a-i oferi o cina magica, chiar a-ti putea s-o scoateti la un restaurant elegant unde toata lumea s-o trateze ca pe o regina ce este…Atat pentru femeia Leu cat si pentru barbatul Leu

Daca planuiti o iesire undeva, o personalitate de tip Leu are nevoie de multi oameni in jur, el sau ea fiind in central atentiei (cel putin majoritatea timpului).

Daca ar putea tine si un toast cu o anumita ocazie, ar fi seara perfecta pentru ei. Oricum, orice ar fi, ar trebui sa fie o ocazie pentru el sau ea sa primeasca atentie cat mai multa posibil.


Iti place articolul? Shareuieste-l cu prietenii pe:

IconIconIconFollow Me on Pinterest

Articole de astrologie

Contacteaza-ne

astrology.daniel@gmail.com
Telefon: 0736871087