Interpretările astrologice gratuite (astrograma gratuita) | Cursuri Astrologie | Astrograma personalaThursday, December 30, 2010

Interpretările astrologice gratuite (astrograma gratuita)

A se înţelege ca este vorba de catre cele generate online de aplicaţii de pe internet, sau alte programe de calculator, si nu de un astrolog.

Acest gen de analiză astrologică este mult mai detaliată şi mai profundă decât horoscopul comercial, singura problemă este că nici un program de astrologie, nici o detaliere a aspectelor şi conjuncturilor astrologice nu o să poată înlocui acea intuiţie umană pe care se bazează de fapt ştiinţa astrologiei.

Dacă luăm o astrogramă natală, şi începem să analizăm aşa cum scrie în cărţi, o să ajungem să studiem fiecare planetă în semn (cu toate potenţialităţile şi defectele cu care vine, cu limitările karmice), după asta luăm lecţiile planetelor în casele astrologice la fiecare, după asta luăm conjuncturile dintre ele, fiecare după specific, nodurile lunare, puncte matematice (ascendent, descendent, mijlocul cerului), mai putem lua în considerare li alte proiecţii ale lunii cum este Lilith, şi daca ajungem şi la diferiţi planetoizi şi asteroizi, o să avem o cărticică de informaţii despre orice astrogramă natală.

Singura problemă este că foarte multe din aceste informaţii se vor bate cap în cap, respectiv unele nu se vor aplica, din cauza faptului că nici un program de calculator nu o să poată ţine cont de toate cunoştinţele care vin din experienţa studiilor şi mai presus de asta, nici un program de calculator nu o să poată intui care din aceste aspecte se manifestă mai puternic sau mai slab, în funcţie de restul astrogramei.

Din această cauză, oamenii care îşi studiază astrogramele generate de calculator, o să poată să „alegă ” conştient sau inconştient de acolo informaţii care li se par lor pertinente, şi exact acele teste şi limitări care sunt la un nivel inconştient le pot ignora cu succes maxim. Ei o să poată conştientiza din acestea în mare parte doar lucuri de care sunt ei conştienţi deja, nefiind nimeni care să i le pună cap la cap astfel încât să fie foarte evident care îi sunt lecţiile pe care nu reuşeşte el să le înveţe.

De asemenea majoritatea aplicaţiilor de acest gen tind sa afirme categoric manifestarea anumitor defecte, facând astfel oamnelor care sunt deschişi faţă de aceste informaţii o sugestie negativă prin definiţie. Orice conjunctură este privită ca aducând defecte sau calităţi nu ca fiind o necesitate tainică a evoluţiei spirituale a fiinţei umane care s-a născut cu această astrogramă, privând omul de viziunea holistică a regăsirii lui Dumnezeu prin lecţiile pe care le-ar putea învăţa.

Poţi să-ţi comanzi şi tu o astrogramă personală online făcută de un astrolog profesionist pasionat şi cu o mare dorinţă de a te ajuta şi de a-ţi răspunde întrebărilor tale.

Iti place articolul? Shareuieste-l cu prietenii pe:

IconIconIconFollow Me on Pinterest

Articole de astrologie

Contacteaza-ne

astrology.daniel@gmail.com
Telefon: 0736871087