Astrograma relationala: Cu ce zodie ma potrivesc (compatibilitate) | Cursuri Astrologie | Astrograma personalaTuesday, December 21, 2010

Astrograma relationala: Cu ce zodie ma potrivesc (compatibilitate)

Astrograma relationala
Toata evolutia noastra in aceasta lume este bazata pe relatiile interumane, fara acestea nu putem sa ne implinim menirea din aceasta viata, si nici nu avem cum sa ne vedem in oglinda cu toate calitatile si defectele noastre. 

Astrograma relationala dintre doua persoane (putand fi vorba de la relatie de parinte-copil, iubit-iubita, sora-frate, sef –subaltern, tot ce inseamna gama relatiilor interumane) ne arata substraturile subtile ale acelei relatii. 

Putem astfel cunoaste in profunzime punctele forte, de baza ale relatiei pe care cele doua persoane pot construi, cat si domeniile si cauzele dizarmoniilor care pot sa apara, pe care oamenii in general le ignora sau cel putin au o dificultate foarte mare in a le identifica.


Putem astfel pe baza astrogramei relationale sa imbunatatim modul nostru de a ne relationa, de a evolua prin contactul cu alte persoane, sa folosim informatiile pentru a ne constientiza si invata lectiile cu o mare usurinta.

Iti place articolul? Shareuieste-l cu prietenii pe:

IconIconIconFollow Me on Pinterest

Articole de astrologie

Contacteaza-ne

astrology.daniel@gmail.com
Telefon: 0736871087